Trump’tan Putin’e şok tehdit: ‘Moskova’yı bombalarım’

Trump, Putin’i ve Çin Devlet Başkanı’nı tehdit etti: ses kaydına yansıdı!

ABD Başkanı Donald Trump’ın bir bağışçı toplantısında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i tehdit ettiği ortaya çıktı. CNN tarafından yayınlanan ses kaydına göre Trump, Putin’e Ukrayna’ya müdahale etmesi durumunda Moskova’yı bombalayacağını söyledi. Putin’in bunun gerçekleşeceğine yüzde 10 ihtimal verdiğini belirtti.

2024 yılında tekrar Başkan adayı olmayı planlayan Trump, aynı şekilde Çin Devlet Başkanı Şi Cinping’e de benzer şekilde tehditlerde bulundu. Pekin’i Tayvan’a müdahale durumunda bombalayacaklarını dile getirdi.

Aykırı açıklamalarını sürdüren Trump, öğrenci protestoculara karşı da sert bir tavır alacağını ifade etti. Gençleri ülkeden atacağını söyleyen Trump, Filistin yanlısı gösterilere karşı da müsamahasız olacağını vurguladı.

Trump’ın olağanüstü tehditleri ve pervasız söylemleri, zengin bağışçılardan destek toplamasına neden oldu. Seçmen profiline yönelik görüşlerini dile getiren Trump, “refah çalan insanları her zaman Demokratlara oy verir” ifadesini kullandı.

Related Posts

Mimar Sinan’ın Heykeline Zarar Verildi

Kayseri’de Mimar Sinan’ın heykeli tahrip edildi, muhtarlık onarım çalışması başlattı.

Bursa’da Orman Yangını Şiddetlendi

Bursa Gürsu’daki orman yangınında alevler 4 noktada tekrar şiddetini artırdı, müdahale sürüyor.

Orman Yangınında Şehit Olan Tolunay Kocaman’ın Kına Gecesi Görüntüleri Ortaya Çıktı

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ederken şehit olan 27 yaşındaki Tolunay Kocaman’ın, sadece bir hafta evli kaldığı eşi Burcu Kocaman ile kına gecesine ait görüntüleri ortaya çıktı. Yaklaşık 8 yıl sevgili kalan çiftin düğün öncesi kına gecesinde çekilen görüntüler, Tolunay’ın eşine olan sevgisini göstermekte ve ailelerinde derin bir acıya neden olmuştur.

Pınarhisar Kaymakamı’ndan Aile Ziyareti

Kaymakam Enver Özderin, 57 yıllık evli çifti ziyaret ederek aile bağlarını önemsediğini vurguladı.

Melikgazi Kayseri’ye Yeni Transfer

Melikgazi Basketbol, Rumen asıllı Fransız pivot Ana Maria Filip’i kadrosuna kattı.

Umut Çamkıran, Tunceli’de Kemerini Korudu

Tunceli’de düzenlenen organizasyonda Umut Çamkıran, Makedon rakibini nakavt ederek unvanını korudu.