Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Yaşamını Yitirdi

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un evden ayrılmayarak sabah saatlerinde endişe yaratması, yakınları arasında panik yarattı. Haber alamayan yakınları, durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise yatakta hareketsiz bir şekilde sobanın yanında bulundu. Yapılan inceleme sonucunda Bodur’un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bodur’un ani ölümü, yakınları arasında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, olayın sebebini netleştirmek henüz mümkün olmamıştır.

Related Posts

Radar verileri sızdı… İran İsrail’de 5 üssü vurmuş

İngiltere merkezli The Telegraph gazetesi, Oregon State Üniversitesi tarafından sağlanan radar verilerine dayandırdığı haberinde, 12 gün süren İsrail-İran savaşı sırasında İran’ın İsrail topraklarındaki 5 askeri üssü vurduğunu yazdı.

Oğlu sandığı telefon dolandırıcısına 672 bin liralık birikimini kaptırdı

Bursa’da F.B. (75) isimli kadını ev telefonundan arayarak, kendisini oğlu gibi tanıtıp, 672 bin lira değerinde para ve altınlarını dolandıran U.E. (35) tutuklandı.

Şanlıurfa’da motosiklet kazasında öğretmen hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, 38 yaşındaki öğretmen Osman Nigiz yaşamını yitirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya yolcusu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen 6-7 Temmuz’daki BRICS Zirvesi’ne katılacak. Fidan’ın zirvede Gazze, yapay zeka, iklim krizi ve adil ticaret gibi başlıklarda Türkiye’nin görüşlerini aktarması bekleniyor.

Tavuk tesisinde gaz sızıntısı: 11 işçi hastaneye kaldırıldı

Bolu’da bir tavuk tesisinde hidrojen sülfürik gazı sızıntısı sonucu 11 işçi hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bakırhan’dan CHP’li belediyelere operasyona ‘çözüm süreci’ vurgulu tepki: Süreç, tartışılır hale getiriliyor

Bakırhan’dan CHP’li belediyelere operasyona ‘çözüm süreci’ vurgulu tepki: Süreç, tartışılır hale getiriliyor