Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde yaşayan Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un sabah evden ayrılmaması yakınları arasında endişe yarattı. Bodur’dan haber alamayan yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın hemen yanında hareketsiz bir şekilde yatakta bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yakınları, Bodur’un ani ölümüyle derin bir üzüntü yaşarken, olayın neden kaynaklandığı henüz netlik kazanmış değil.

Related Posts

Hastasının çıplak fotoğraflarını paylaştı, doktorluktan men edildi

Ehliyetsiz kullandığı lüks aracıyla Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesini neden olan Timur Cihantimur’un babası Dr. Bülent Cihantimur, ameliyat ettiği hastanın çıplak görüntülerini izinsiz paylaştığı gerekçesiyle doktorluk mesleğinden bir ay men edildi.

Ümit Özdağ, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret edecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, gelecek hafta Silivri Ceza İnfaz Kurumu’na gerçekleştireceği ziyaret için Adalet Bakanlığı’ndan gerekli izni aldığını açıkladı. Özdağ, Çarşamba günü Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı ve Ayşe Barım ile cezaevinde görüşeceğini, diğer bazı tutuklularla da bir araya geleceğini söyledi.

Hamas’ın Gazze’de ateşkesi kabul edebileceği iddia edildi

Hamas’ın Mısır ve Katar tarafından sunulan ateşkes ve esir takasıyla ilgili yeni öneriyi kabul edebileceği bildirildi. Filistinli kaynaklar, Hamas’ın kararını henüz vermediğini ancak anlaşmayı kabul etmeye eğilimli olduğunu kaydetti.

Su seviyesi düştü 6000 yıllık sırlar ortaya çıktı

Dinyeper Nehri kıyısındaki tarihi “Üç Tepe” kayalıklarında yapılan arkeolojik kazılarda 6000 yıldan eski bakır-taş devri dönemi kap kacak, bronz çağına ait parçalar, antik amfora kalıntıları ve hayvan kemikleri bulundu. Ukrayna Ulusal Hortitsa Koruma …

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ÖTV zammına ilişkin açıklama

Katıldığı canlı yayında açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ÖTV zammının henüz karara bağlanmadığını ve yarınki enflasyon rakamlarının ardından değerlendirileceğini söyledi.

İsrail saldırısı sonrası acı içinde babasını sordu: Babam nerede yemek yemek istiyorum

Soykırımcı İsrail’in 21 aydır abluka altında tuttuğu ve katliamlarına ara vermeden devam ettiği Gazze Şeridi’nden acı manzaralar gelmeye devam ediyor. Han Yunus’ta ailesiyle sığındığı çadıra yapılan hava saldırısı sonrası Nasır Hastanesine getirilen 6 yaşındaki Gazzeli küçük kız, yatırıldığı sedyede babasının nerede olduğunu sordu. Aç bırakmanın adeta bir silah gibi kullanıldığı Gazze’de, şarapnel parçalarının isabet etmesiyle yüzü kanlar içinde kalan çocuğun, “Babam, babam nerede? Yemek yemek istiyorum.” sözleriyle doktorlara seslendiği anlar izleyenlerin yüreklerini sızlattı.