Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Nail Bodur adlı Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli, sabah saatlerinde evden çıkmayınca endişe yarattı. Yakınları ve akrabaları, evin kapısını çalmalarına rağmen Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri tarafından eve yapılan kontrolde, içeride yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit edildi. Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Nail Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını netleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Resmi Gazete’de bugün (3 Mayıs 2025 Resmi Gazete kararları)

Resmi Gazete’de 3 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var? İşte 3 Mayıs 2025 tarihli ve 32889 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

Fünye ile patlatılan şüpheli valiz boş çıktı

Kırşehir’de, bir bankanın önündeki çöp kovası yanına bırakılan, şüphe üzerine bomba imha uzmanınca fünyeyle patlatılan valiz, boş çıktı.

30’la gitmesi gerekirken, 82’yle gidiyormuş: “2,5 tonluk silahıyla ölüm saçtı!”

Bursa’da Zeynep Naz Sarıkaya’nın öldüğü kazanın bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, ehliyetsiz sürücünün sınırın 30 kilometre olduğu yerde 82 kilometre hız yaptığı anlatıldı.

7 Ekim’den beri ilk: İki Gazzeli çocuk İngiltere’de

İngiltere İsrail’in saldırılarına başladığı 7 Ekim 2023’ten bu yana ilk kez, iki Gazzeli çocuğa ülkede tedavi için vize verdi.

Ekrem İmamoğlu’ndan iftiralara karşı 200’ün üzerinde suç duyurusu

İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun avukatları, 19 Mart süreci sonrası yapılan iftira niteliğindeki yayın ve paylaşımlara karşı RTÜK ve savcılığa 200’ün üzerinde suç duyurusunda bulundu.

Trump yönetiminden basın kuruluşlarına fon kesintisi

ABD Başkanı Donald Trump, “taraflı” oldukları gerekçesiyle, iki basın kuruluşuna yönelik fon kesintisi öngören kararnameyi imzaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir