Kırıkkale’de 80 Kilogram Kaçak Tütün Ele Geçirildi

Kırıkkale’de Kaçak Tütün Operasyonu: 80 Kilogram Ele Geçirildi

Kırıkkale’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 80 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Merkez ilçe Etiler Mahallesi’nde yapılan denetimlerde 80 kilogram kaçak tütün yakalandı. Şüpheli H.İ.V. (37) ise olayla ilgili olarak Cumhuriyet savcılığının talimatları doğrultusunda adli işlem görecek. – KIRIKKALE

Related Posts

‘Savunma görevimi yapınca tutuklandım’

Avukatlık mesleğini yapmaktan tutuklanan Mehmet Pehlivan, “Hiç yapmadığım para transferi nedeniyle suçlanıyorum” dedi.

Grok Avrupa’da karakolluk

Türkiye’de küfürlü cevapları tartışılan yapay zeka robotu Grok, Avrupa ülkelerinde benzer yorumları nedeniyle AB’nin de gündeminde. Polonya, Grok hakkında soruşturma talep etti. Çok sayıda Avrupa ülkesi ise kısıtlamalar üzerinde çalışıyor.

Muharrem İnce’den ‘silah bırakma’ çıkışı! ‘Tiyatro’ dedi, tepki gösterdi: ‘İnandırıcı değil’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasına, geçen günlerde CHP’ye geri dönen Muharrem İnce’den sert tepki geldi. “Yaşadığımız ikinci Habur olayıdır” diyen İnce, “30 teröristi bir alana toplayıp, üç beş silahı yakma görüntüsü inandırıcı değildir” ifadesini kullandı.

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

Atatürk ile Öcalan’ı bir tuttu: MHP buna da ses çıkartamayacak mı?

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen AKP’li eski milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak nitelendiren paylaşımın ardından bu kez de Atatürk’ü hedef aldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.