Aydın’da Kalp Kriziyle Hayatını Kaybeden Polis Memuruna Tören

Aydın’da kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Polisevinde görevli 50 yaşındaki polis memuru Mazlum Can, görevi başındayken kalp krizi geçirdi.

Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Can, kurtarılamadı.

Can’ın naaşı Atatürk Devlet Hastanesinden alınarak, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü önündeki tören alanına getirildi.

Eşi, ailesi ve yakınlarının katıldığı tören sonrası Can’ın naaşı, dualar eşliğinde toprağa verilmek üzere Ankara’ya uğurlandı.

Törene, Aydın Valisi Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir, kurum müdürleri ve Can’ın mesai arkadaşları katıldı.

Related Posts

Gazze’de son 24 saatte 2’si çocuk 7 sivil açlıktan yaşamını yitirdi

İsrail’in insani yardım girişini kısıtladığı Gazze Şeridi’nde son 24 saatte 2’si çocuk olmak üzere 7 sivil daha açlık ve yetersiz beslenme nedeniyle yaşamını yitirdi. İsrail’in, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana saldırılarını ara vermeden sürdürdüğü ve …

Çocuklar yangın çıkardı: 995 haneli tatil sitesi duman altında kaldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, çıkan sazlık yangınında 995 haneli tatil sitesi duman atında kaldı. Evleri tehdit eden alevler, söndürüldü.

Özgür Özel’den AKP’li Karaismailoğlu’nun “Hırsızlığı meşrulaştırıyor” sözlerine yanıt: Kayyumcu çırağının seviyesine inersek çıkarken vurgun yeriz

Özgür Özel’den AKP’li Karaismailoğlu’nun “Hırsızlığı meşrulaştırıyor” sözlerine yanıt: Kayyumcu çırağının seviyesine inersek çıkarken vurgun yeriz

Halk plajında ücretli şezlonglar… Vatandaş isyan etti

Halk plajı niteliği taşıyan Antalya’nın Kemer ilçesindeki Ayışığı plajında bir vatandaş, sahilin özel bir işletme tarafından ücretli şezlong ve şemsiyelerle doldurulmuş olduğunu görünce, durumu videoya alarak isyanını dile getirdi.

Konya, 2026 Avrupa Bisiklet Başkenti Oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin 2026 yılı boyunca Avrupa Bisiklet Başkenti unvanını kazandığını açıkladı. Bu unvan, Konya’nın bisiklet dostu kimliğini pekiştirecek projelerle desteklenecek.

Yüksekova’da Çocuklar Kirli Dereden Havuzda Yüzmeye Geçti

Yüksekova’da derede yüzen çocuklar, Gençlik ve Spor Müdürü’nün davetiyle havuza götürüldü.