Antalya’da mobil kuaför hayat kolaylaştırıyor

Antalya’da Mobil Kuaför Hizmeti İle Yaşam Kolaylaşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toros dağlarının eteklerindeki uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mobil kuaför hizmeti sunmaktadır. Köylerinde kuaför veya berber bulunmayan vatandaşlar, ilçe merkezlerine ulaşmakta güçlük çekiyor ancak mobil kuaför tırı bu sorunu ortadan kaldırıyor. Kavurucu yaz sıcağında veya dondurucu soğukta, ulaşım zorluğu yaşayan köy sakinleri, mobil kuaför sayesinde rahatlıkla kuaför ve berber ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Mobil kuaför tırı her hafta merkeze uzak köylere giderek, köy meydanına park ediyor ve tüm vatandaşlara hijyen kurallarına uygun olarak saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti sunuyor. Ayrıca, evden çıkamayan yaşlı veya engelli vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hizmet götürüyor. Öğrencileri de unutmayan mobil tır, köy okullarında çocukların saç bakımını gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mobil Kuaför hizmetinden bir yıllık süre içerisinde 19 ilçeden toplam 7 bin 958 kişi hizmet aldı. Mobil Kuaför Tırı, 153 mahallede hizmet vererek vatandaşların kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Özellikle engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu mobil hizmet, kolaylıkla ulaşılabilir olması sebebiyle takdir toplamaktadır. Hizmetten faydalanan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Related Posts

Şanlıurfa’da motosiklet kazasında öğretmen hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, 38 yaşındaki öğretmen Osman Nigiz yaşamını yitirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya yolcusu

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı temsilen 6-7 Temmuz’daki BRICS Zirvesi’ne katılacak. Fidan’ın zirvede Gazze, yapay zeka, iklim krizi ve adil ticaret gibi başlıklarda Türkiye’nin görüşlerini aktarması bekleniyor.

Tavuk tesisinde gaz sızıntısı: 11 işçi hastaneye kaldırıldı

Bolu’da bir tavuk tesisinde hidrojen sülfürik gazı sızıntısı sonucu 11 işçi hastaneye kaldırıldı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Bakırhan’dan CHP’li belediyelere operasyona ‘çözüm süreci’ vurgulu tepki: Süreç, tartışılır hale getiriliyor

Bakırhan’dan CHP’li belediyelere operasyona ‘çözüm süreci’ vurgulu tepki: Süreç, tartışılır hale getiriliyor

Resmî Gazete’de bugün (5 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (5 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

İddianın sonu korkunç bitti: Kızılırmak’a atlayan genç kayboldu

Kırıkkale’de arkadaşlarıyla iddialaşarak köprüden Kızılırmak Nehri’ne atlayan bir kişi kayboldu.