Ankara’da 6 Yaşındaki Kız Çocuğu Ölü Bulundu

Ankara’da 6 Yaşındaki Yabancı Uyruklu Kız Çocuğu Ölü Bulundu: Avukat Davut Uğur Şüpheli Durumları Değerlendirdi

Ankara’da ölü bulunan 6 yaşındaki yabancı uyruklu kız çocuğu olayıyla ilgili başlatılan soruşturma hakkında konuşan Avukat Davut Uğur, “Şüphelendiğimiz bazı durumlar var. Metruk binaya giren birisinin olduğu söyleniyor” dedi.

Olay, dün öğlen saatlerinde Altındağ ilçesi Yıldıztepe Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, vatandaşlar atıl haldeki binanın yanındaki bahçede 6 yaşındaki yabancı uyruklu Fatma Elmuhammed’in cesedini buldu. İlk belirlemelere göre köpek saldırısı nedeniyle vefat etmiş olabileceği değerlendirilen Elmuhammed’in cesedi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından netleşecek kız çocuğunun cenazesi ise Mamak’ta yer alan Ortaköy mezarlığında defnedilecek.

Olayla ilgili konuşan davacı Avukat Davut Uğur, “Savcılığın üzerinde durduğu ilk ihtimal köpek saldırısı. İkinci ihtimal ve bizim de üzerinde durduğumuz husus ise cinsel istismar ve cinayet şüphesinin olup olmadığı. Bunu araştırıyoruz. Bizim de şüphelendiğimiz bazı durumlar var. Bu metruk binaya giren birisinin olduğu söyleniyor. Şu anda bilgilerini paylaşamıyoruz çünkü gerçekten de bir köpek saldırısı olabilir. İlk izlenimler bunu gösteriyor. Başka bir durum varsa biz sonuna kadar peşinde olacağız. Savcılık da gerekli araştırmaları yapıyor, olayın üzerinde titizlikle duruyor. Adli Tıp raporunu bekliyoruz. Kesin ölüm nedeni bu raporun ardından belli olacak. Üzgünüz, 6 yaşında bir çocuk vefat etti. Umuyoruz ki olayın arkasında başka şeyler olmasın” şeklinde konuştu. – ANKARA

Related Posts

‘Savunma görevimi yapınca tutuklandım’

Avukatlık mesleğini yapmaktan tutuklanan Mehmet Pehlivan, “Hiç yapmadığım para transferi nedeniyle suçlanıyorum” dedi.

Grok Avrupa’da karakolluk

Türkiye’de küfürlü cevapları tartışılan yapay zeka robotu Grok, Avrupa ülkelerinde benzer yorumları nedeniyle AB’nin de gündeminde. Polonya, Grok hakkında soruşturma talep etti. Çok sayıda Avrupa ülkesi ise kısıtlamalar üzerinde çalışıyor.

Muharrem İnce’den ‘silah bırakma’ çıkışı! ‘Tiyatro’ dedi, tepki gösterdi: ‘İnandırıcı değil’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasına, geçen günlerde CHP’ye geri dönen Muharrem İnce’den sert tepki geldi. “Yaşadığımız ikinci Habur olayıdır” diyen İnce, “30 teröristi bir alana toplayıp, üç beş silahı yakma görüntüsü inandırıcı değildir” ifadesini kullandı.

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

Atatürk ile Öcalan’ı bir tuttu: MHP buna da ses çıkartamayacak mı?

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen AKP’li eski milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak nitelendiren paylaşımın ardından bu kez de Atatürk’ü hedef aldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.