Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu: Öcalan, Kürtlerin temsilcisi değildir!

Yavuz Ağıralioğlu: Öcalan Kürtlerin Temsilcisi Değildir

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Öcalan, Kürtlerin temsilcisi değildir. Öcalan’ı, Kürtlerin temsilcisi gibi algılatabilecek her hamle memleket, millet bütünlüğümüzü haleldar eder.” açıklamasında bulundu. Ağıralioğlu, bu tür yanlış stratejilerin bölgeye, devletin güvenilirliğine ve siyasi itibara zarar vereceğini belirtti.

Ağıralioğlu, Suriye’deki PYD varlığına kesinlikle müsaade etmeyeceklerini vurgularken, Türkiye’nin bölgede en güçlü devlet olduğunu ve kimseye toprak gözüyle bakmadıklarını ifade etti. “Masadaki varlığımız, Suriye’deki istikrarın bölge için bir zorunluluk olduğuna inancımızla ilgilidir” dedi.


Hayatınızın aşkını bakteriler seçiyor olabilir mi; bilim insanı Ali Rıza Akın anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa


Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Murat Yetkin: Suriye’deki üç dış güç; Türkiye, İsrail ve ABD, HTŞ’ye şartlı kredi açtı

TIKLAYIN | Mehmet M. Yılmaz yazdı: İbrahim Kalın, 65 bin dolarlık saati imha eder mi?

TIKLAYIN | Wanda Nara’dan sürpriz ayrılık kararı ve Icardi hamlesi

TIKLAYIN | Kanada medyası: Başbakan Justin Trudeau bugün istifa edecek

TIKLAYIN | 82. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu

TIKLAYIN | Spor yazarları, Fenerbahçe-Hatayspor maçını yorumladı: “Galatasaray’ı “yenilmez” yapan bir organizasyonla, başka türlü savaşamazlar”

Related Posts

İstanbul’da manda kazası: Üç yaralı

İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde başıboş bir manda trafik kazasına neden oldu. Kazada üç kişi yaralandı. Kazaya neden olan manda öldü.

70 günlük tatil kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

Kimse onların tatile girmesini istemiyor çalışmalara devam etmesini bekliyordu. Ancak beklentiler boşa ç çıktı tam 70 günlük tatil kararı resmi gazetede yayınlanarak resmen başlamış oldu

Seçmenin sessiz mesajı: Fikirleri yine değişmedi!

ASAL Araştırma temmuz ayında gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını paylaştı.

Sakarya’dan Bilecik’e sıçrayan yangın büyüyor! Akaryakıt istasyonu tahliye edildi

Sakarya’nın Geyve ilçesinde başlayan ve Bilecik’e sıçrayan orman yangını 36 saattir sürüyor. Geniş bir alana yayılan orman yangını nedeniyle iki ilde toplam 6 köy boşaltıldı. Alevler geceyi aydınlatırken D-650 Karayolu ulaşıma kapatıldı, yol kenarındaki bir akaryakıt istasyonu tedbir amacıyla boşaltıldı.

Antibiyotiklere dirençli bakteriler milyonlarca ölüme neden olabilir

Antibiyotiklere dirençli bakteriler, 2050 yılına kadar milyonlarca insanın ölümüne neden olabilir. 122 ülkede yapılan araştırma, gün geçtikçe artan antibiyotik dirençli bakterilerin zararlarını ortaya koydu.

Boğaziçi’nin kayyum rektörüne rakip çıktı

Bilgisayar mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Say, Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğü için aday olduğunu açıkladı.