ABD’de iniş yapan bir uçağın tekerlek bölmesinde insan cesedi bulundu

T24 Dış Haberler

ABD’nin Hawaii eyaletinde Noel arifesinde United Airlines’a ait bir uçağın iniş takımı bölümünde bir ceset bulunduğu bildirildi.

202 numaralı uçuş, salı sabahı Chicago’daki O’Hare havaalanından kalktı ve öğleden sonra Maui’deki Kahului havaalanına indi.

United Airlines şirketi yaptığı açıklamada, cesedin ne zaman ve nasıl iniş takımına girdiğinin henüz belirsiz olduğunu belirtti ve iniş takımlarına sadece Boeing 787-10 uçağı dışından erişilebileceğini vurguladı.

Şirket, olayla ilgili kolluk kuvvetleriyle birlikte soruşturma yürütüldüğünü açıkladı.

Ölen kişinin kimliği henüz açıklanmadı.


Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Related Posts

Erzurum’da Kuvvetli Sağanak

Erzurum’da etkili sağanak, cadde ve sokaklarda su birikintilerine yol açtı, trafik aksadı.

Diyarbakır’da Sıcaklık 46 Derece

DİYARBAKIR’da termometreler 46 dereceyi gösterirken, serinlemek isteyen çocuklar yine tarihi Anzele Parkı’nın süs havuzuna akın etti.

Gelecek’ten istifalarlara açıklama: ‘Rahatsız etmeye devam edeceğiz!

Gelecek Partisi açıklamasında, partiden 3 milletvekilinin istifa etmesinin “bir operasyonun parçası” olduğu savunuldu. Açıklamada iktidara da “ahlak ilkelerinin hâkim olduğu bir toplumsal düzen kuruluncaya kadar sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz!” ifadeleriyle seslenildi.

Katil İsrail’in Gazze’ye saldırılarında can kaybı 59 bini aştı

İsrail ordusunun 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte, 134 artarak 59 bini geçti.

Geyve’deki Orman Yangını Kısmen Kontrol Altına Alındı

Sakarya’nın Geyve ilçesindeki orman yangınına müdahale devam ediyor, ekipler büyük özveriyle çalışıyor.

İstanbul’da Sözlü Taciz ve Araçla Yaralama

Fatih’te genç kadına tacizde bulunan sürücü, aracıyla üzerinden geçerek yaraladı; gözaltına alındı.