Beyaz Saray: İsrail’in de desteklediği ABD’nin ateşkes planı Hamas’a sunuldu

ABD ve İsrail’in Ortak Ateşkes Planı Hamas’a Sunuldu

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, ABD tarafından hazırlanan ve İsrail’in de desteklediği ateşkes planının Hamas’a sunulduğunu doğruladı.

Leavitt, yaptığı basın açıklamasında Gazze’deki olası ateşkes süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Özel Temsilci Steve Witkoff ve Başkan Donald Trump‘ın Hamas’a sunduğu ateşkes önerisinin İsrail tarafından onaylandığını belirten Leavitt, “Görüşmelerin devam ettiğini ve ateşkesin sağlanmasını ve tüm esirlerin evlerine dönmesini umduklarını” ifade etti.

Hamas’ın öneriyi kabul edip etmediği konusunda bilgi sahibi olmadığını belirten Leavitt, “Eğer ateşkes yürürlüğe girerse, bunu benden, Başkan’dan veya Witkoff’tan duyarsınız” şeklinde konuştu. (AA)

Related Posts

Mimar Sinan’ın Heykeline Zarar Verildi

Kayseri’de Mimar Sinan’ın heykeli tahrip edildi, muhtarlık onarım çalışması başlattı.

Bursa’da Orman Yangını Şiddetlendi

Bursa Gürsu’daki orman yangınında alevler 4 noktada tekrar şiddetini artırdı, müdahale sürüyor.

Orman Yangınında Şehit Olan Tolunay Kocaman’ın Kına Gecesi Görüntüleri Ortaya Çıktı

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ederken şehit olan 27 yaşındaki Tolunay Kocaman’ın, sadece bir hafta evli kaldığı eşi Burcu Kocaman ile kına gecesine ait görüntüleri ortaya çıktı. Yaklaşık 8 yıl sevgili kalan çiftin düğün öncesi kına gecesinde çekilen görüntüler, Tolunay’ın eşine olan sevgisini göstermekte ve ailelerinde derin bir acıya neden olmuştur.

Pınarhisar Kaymakamı’ndan Aile Ziyareti

Kaymakam Enver Özderin, 57 yıllık evli çifti ziyaret ederek aile bağlarını önemsediğini vurguladı.

Melikgazi Kayseri’ye Yeni Transfer

Melikgazi Basketbol, Rumen asıllı Fransız pivot Ana Maria Filip’i kadrosuna kattı.

Umut Çamkıran, Tunceli’de Kemerini Korudu

Tunceli’de düzenlenen organizasyonda Umut Çamkıran, Makedon rakibini nakavt ederek unvanını korudu.