İsrail Yemen’i vurdu! Netanyahu’dan suikast tehdidi

Netanyahu: Ensarullah’a Çok Ağır Darbe Vuruldu!

İsrail Başbakanı Netanyahu, Ensarullah’ın lider kadrosuna yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından “çok ağır darbe” vurulduğunu iddia etti. Savunma Bakanı Katz ise açık suikast tehdidiyle gündeme geldi.

Can Kaybı Hakkında Bilgi Verilmedi

Yemen’de faaliyet gösteren Ensarullah’a bağlı El-Mesire televizyonu, İsrail savaş uçaklarının Hudeyde ve Es-Salif limanlarına hava saldırısı düzenlediğini duyurdu. Ancak saldırının sonucunda ne can kaybı ne de maddi hasar hakkında net bir bilgi paylaşılmadı.

İsrail devlet televizyonu KAN’a göre, Başbakan Netanyahu, saldırının ardından yaptığı açıklamada Ensarullah lideri dahil çok ağır darbe aldıklarını belirtti.

İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz ise sosyal medyada yaptığı açıklamada, Yemen’deki Ensarullah’a ait limanlara ciddi hasar verildiğini iddia etti. Sana Havalimanı’nın hâlâ tahrip edilmiş durumda olduğunu vurgulayan Katz, Ensarullah’a karşı şiddetli saldırıların devam edeceğini ifade etti.

Related Posts

Dünya Bankası Suriye’deki faaliyetlerine yeniden başlıyor

Dünya Bankası’nın Suriye’deki faaliyetleri ülkede 2011’de çıkan iç savaşın ardından durdurulmuştu. Durdurma kararı ülkenin bankadan, kalkınma kredileri, hibe ve teknik danışmanlık gibi yardımları almasını engellemişti. Eski Başkan Beşar Esad’ın geçen …

Para değil, altın değil, lüks telefon değil… Dilencinin üzerinden çıkana herkes çok şaşırdı

Sokakta dilencilik yapan bazı kişilerin üzerinden çıkan yüksek miktarda Türk Lirası, lüks telefon, altın gibi ürünler sık sık haberlere konu olurken İBB Zabıta ekiplerinin Küçükçekmece’de dilencilik yapan bir kişinin üzerinden GPS cihazı bulması şaşkınlığa neden oldu.

İYİ Parti’den MHP’nin kurucusu Türkeş’in gömütü için yasa teklifi: ‘Anıt mezar statüsü verilsin!’

İYİ Parti, Alparslan Türkeş’in gömütüne “anıt mezar” statüsü kazandırılması için Meclis’e yasa teklifi sunacak. İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, “Rahmetli başbuğumuzun kabri işgal altındadır, bu izole tavır büyük bir ihanettir” dedi.

Bakan Fidan’dan önemli açıklamalar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Antalya’da NATO Dışişleri Bakanları Zirvesi’nde konuşuyor.

Husumetlisine kurşun yağdırdığını sanıp başkasını vurdu

Sultangazi’de, kasklı kişi iş yeri önünde gördüğü husumetlisine kurşun yağdırdı. Saldırganın husumetli olduğu kişinin yanındaki kişi yaralanırken, şüpheli koşarak kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Son seçim anketinde çarpıcı sonuçlar: Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?

Terör örgütü PKK’nın silah bırakmasıyla birlikte Türkiye’de yeni bir sürece girilirken, Asal Araştırma vatandaşlara “Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusunu yöneltti. Anket sonuçlarına göre, AK Parti yüzde 33,5’lik destekle birinci sırada yer aldı.