Gaziantep’te 1,5 ton bozuk et ele geçirildi

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ekiplerinden Hijyen Denetimi

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinde hijyen şartlarının denetlenmesi kapsamında bir iş yerinde inceleme yaptı. Yapılan denetimde depoda, hijyen kurallarına uygun olmayan 1 ton 500 kilogram bozuk et ele geçirildi. İş yeri sahibi hakkında soruşturma başlatılırken, sağlık açısından risk oluşturan etlere el konuldu ve imha edildi.

“Vatandaşların Sağlığı Bizim İçin Önemli”

Vatandaşların sağlığını korumak adına sürekli denetimlerin yapıldığını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Zabıta ekiplerimiz sayesinde bir depoda hijyen kurallarına uymayan etlerin saklandığı tespit edildi ve savcılık talimatıyla yapılan aramada 1 ton 500 kilo sağlıksız et ele geçirildi. Ele geçen etler, Tarım Müdürlüğü iş birliğiyle imha edildi.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Bakan Göktaş Iğdır’da

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Iğdır’da valilik ve çeşitli merkezleri ziyaret etti.

Gelibolu’da Anız Yangını Söndürüldü

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde çıkan anız yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangınlar Kontrol Altına Alındı

Bakan Yumaklı, Çanakkale’deki orman yangınlarının tamamen kontrol altına alındığını açıkladı.

Bir zamanlar Süper Lig’i sallayan takımın maçları YouTube’da canlı yayınlanacak

Bir zamanlar Süper Lig’i sallayan ancak geçtiğimiz yıllarda küme düşen Ankaragücü’nün yeni sezonda tüm resmi karşılaşmaları, kulübün resmi YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Konyaspor sezona farkla başladı

Süper Lig’in yeni sezonuna fırtına gibi giren TÜMOSAN Konyaspor, deplasmanda ikas Eyüpspor’u 4-1 mağlup etti.

Havalimanı’nda uçaklara ‘deprem’ uyarısı

Balıkesir Sındırgı’da meydana gelen ve İstanbul’da da hissedilen 6,1’lik depremin ardından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapan uçaklara hava trafik kontrolörü tarafından deprem uyarısı yapıldı.