Grok AI Tarafından Özetlenen Haberlerin Yer Aldığı Stories on X Özelliği Duyuruldu

X platformu, Grok AI tarafından desteklenen Stories on X adlı yeni bir özelliği duyurdu. Stories on X, kişiselleştirilmiş trend hikayeleri özetlemek ve bunları uygulamanın Keşfet bölümünde göstermek için şirketin kendi yapay zekasını kullanıyor.

X Mühendislik ekibi tarafından  X üzerinden yapılan resmi duyuruya göre, bu özellik yalnızca X Premium aboneleri için geçerli olacak. Premium kullanıcılar, X platformunun Keşfet bölümündeki Senin İçin sekmesinde öne çıkan en son konuların özetlerini okuyabilecek. Bu arada, Stories on X özelliğinin şimdilik sadece web ve iOS kullanıcılarına sunulduğunun altını çizelim.

X paylaşımında şu ifadeler yer alıyor: “Ağınızdaki en son haberleri ve konuları okumak için X’teki Senin İçin bölümüne göz atmanız gerekir. Normalde ağınızdaki en son gelişmeleri takip etmek için ziyaret edeceğiniz ilk bölümdür. Artık Stories on X ile, Senin İçin sekmesindeki gönderiye her dokunduğunuzda, o gönderinin Grok AI tarafından desteklenen bir özeti sayfanın üst kısmında görünecek.”

Özellik size konunun bir önizlemesini sunacak. Ek olarak, Senin İçin sekmesindeki tüm önemli haberler Grok AI tarafından özetlenecek.

Author: Seher Alp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir