Son dakika… Ekrem İmamoğlu savcıya ifade veriyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 91 Kişi İstanbul Adliyesi’ne Sevk Edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik ‘yolsuzluk’ ve ‘terör’ soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve 91 kişi emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne getirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte 91 kişinin, ‘terör ve yolsuzluk’ soruşturmaları kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri sona erdi.

İmamoğlu ile birlikte 91 kişi, güvenlik önlemleri altında Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Sevk edilen isimlerin ifadeleri alınmaya başlandı.

Related Posts

‘Savunma görevimi yapınca tutuklandım’

Avukatlık mesleğini yapmaktan tutuklanan Mehmet Pehlivan, “Hiç yapmadığım para transferi nedeniyle suçlanıyorum” dedi.

Grok Avrupa’da karakolluk

Türkiye’de küfürlü cevapları tartışılan yapay zeka robotu Grok, Avrupa ülkelerinde benzer yorumları nedeniyle AB’nin de gündeminde. Polonya, Grok hakkında soruşturma talep etti. Çok sayıda Avrupa ülkesi ise kısıtlamalar üzerinde çalışıyor.

Muharrem İnce’den ‘silah bırakma’ çıkışı! ‘Tiyatro’ dedi, tepki gösterdi: ‘İnandırıcı değil’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasına, geçen günlerde CHP’ye geri dönen Muharrem İnce’den sert tepki geldi. “Yaşadığımız ikinci Habur olayıdır” diyen İnce, “30 teröristi bir alana toplayıp, üç beş silahı yakma görüntüsü inandırıcı değildir” ifadesini kullandı.

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

Atatürk ile Öcalan’ı bir tuttu: MHP buna da ses çıkartamayacak mı?

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen AKP’li eski milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak nitelendiren paylaşımın ardından bu kez de Atatürk’ü hedef aldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.