Soğuk hava dalgasının giriş yaptığı Trakya’da kar yağışı etkili oluyor

Edirne ve Kırklareli’de Kar Yağışı Etkisini Sürdürüyor

Edirne ve Kırklareli illerinde dün etkili olan kar yağışı yüksek kesimlerde devam ederken, kent merkezlerinde etkisini kaybetti. Edirne İl Özel İdaresi ekipleri, kırsal alanlardaki yolların kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Hava sıcaklığı Edirne’de 0 derece olarak ölçülürken, yüksek kesimlerde kar yağışının hafta ortasına kadar devam etmesi bekleniyor. Kırklareli’nde ise kar yağışının zaman zaman tipi şeklinde etkili olduğu bildirildi.

Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı Mahyatepe Mevkisi’nde kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı belirtildi. Kar yağışı ayrıca Kofçaz ve Vize ilçeleri ile Bulgaristan sınırındaki Dereköy Sınır Kapısı’nda da devam ediyor. Karayolları 15. Şube Şefliği ve İl Özel İdaresi ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgede hava sıcaklığının sıfırın altında 2 derece ölçüldüğü ve kar yağışının çarşamba gününe kadar devam etmesinin beklendiği bildirildi. Tekirdağ’da ise yüksek kesimlerde zaman zaman kar yağışı etkili oluyor.

Related Posts

Kabataş liseli Deniz, 30 üniversiteyi peşine taktı

Kabataş Erkek Lisesi’nde 12. sınıf öğrencisi Deniz Güler, dünyanın önde gelen üniversitelerini peşinden koşturdu. ABD, Kanada ve Avrupa’daki 30 üniversiteden burslu kabul alarak tarihe geçen Güler, tercihini ise ABD’den yana kullandı.

Netanyahu’nun 7 Temmuz’da ABD Başkanı Trump’la görüşmesi bekleniyor

Netanyahu’nun 7 Temmuz’da ABD Başkanı Trump’la görüşmesi bekleniyor

Trump Suriye’ye yaptırımları sonlandırdı

Beyaz Saray’ın internet sitesinden yapılan açıklamada, ABD’nin Suriye’ye yönelik yaptırımları kaldırdığı belirtildi. Açıklamada, “Başkan Donald Trump, bugün ülkenin istikrar ve barışa giden yolunu desteklemek amacıyla Suriye’ye yaptırım programını …

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Alman Bakan Wadephul ile görüştü

Almanya Dışişleri Bakanı Johann Wadephul, göreve geldikten sonra Ukrayna’ya gerçekleştirdiği ilk ziyarette, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile görüşerek, yeni IRIS-T hava savunma sistemlerinin tedarik potansiyelini ve ortak silah üretimini ele aldı.

İsrail ağzındaki baklayı çıkardı: Türkiye’nin cevabı F-35’te gizli

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Suriye ve Lübnan’la barışa açık olduklarını ancak Golan Tepeleri’nden vazgeçmeyeceklerini ilan etti. İsrail’in bu şartlı normalleşme hamlesine Şam ve Beyrut sessiz kalırken, gözler Türkiye’nin tutumuna çevrildi.

120 dolara aldığı saat servete dönüştü! Sırrı faturasında yatıyor

Almanya’da 1960 yılında 120 dolara aldığı saatin değeri günümüzde servete dönüştü. 60’lı yıllardan bu yana sakladığı fatura değerini en az 30 bin dolar artırdı.