Teröristbaşı’ndan silah bırakma çağrısı gelir mi? Altan Sancar Sözcü TV’de açıkladı

DEM Partili Milletvekilleri Öcalan ile Görüşme Yaptı

DEM Parti‘ye bağlı milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Pervin Buldan, İmralı adasında bulunan terörist lider Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin detayları yakında kamuoyu ile paylaşacaklar. Görüşme ile ilgili tüm bilgiler DEM Parti tarafından yapılacak resmi açıklamada detaylı bir şekilde aktarılacak.

Parti yetkililerine göre, muhabir Altan Sancar, Öcalan’la gerçekleştirilen görüşmenin ayrıntılarını Sözcü Televizyonu‘nda İpek Özbey‘in sunduğu Nokta Atışı programında izleyicilere aktardı.

Altan Sancar, görüşme detaylarını şu şekilde açıkladı: “Bu gece önemli gelişmeler yaşanacak. Çeşitli görüşmeler gerçekleştirildi ve belirli heyetlerin belirli yerlere seyahat edebileceği konuşulmakta. Yarın yapılacak açıklamanın öncesinde heyet görüşmelerinin sonuçları merakla bekleniyor.”

‘MHP Liderinin Çağrısına Uyumlu Açıklama Planlanıyor’

Parti kaynaklarına göre, MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin yaptığı çağrıya uygun bir şekilde açıklama yapılacak ve PKK‘nın silah bırakması yönünde çağrıda bulunulacak. Bu gece farklı bölgelerde görüşmeler devam ediyor.

‘Silah Bırakma Çağrısı Yakında Yapılacak’

Yarın içinde silahların bırakılması ve silahlı çatışmanın sonlandırılması yönünde bir açıklama yapılması bekleniyor. Görüşmelerin hangi bölgelerde gerçekleşeceği henüz kesin değil ancak yapılan görüşmelerin bu çağrının yapılacağına işaret ettiği belirtiliyor.

Related Posts

Zelenski, Trump ile Rusya’ya karşı yaptırımlar hakkında görüşmek istediğini belirtti

Zelenski, Trump ile Rusya’ya karşı yaptırımlar hakkında görüşmek istediğini belirtti

Haiti’de çete üyelerine İHA’lı operasyon: En az 100 ölü

Haiti basınındaki yer alan haberlere göre, başketn Port-au-Prince’nin birçok noktasındaki çetelerin kontrolündeki bölgelere yönelik polis ekipleri insansız hava aracıyla operasyon düzenledi. ÇETELERE OPERASYONDA EN AZ 100 ÖLÜ Operasyonlarda en az …

Türkiye’de konuşulan sosyal medya yasağı AB ülkesinde hayata geçiyor

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, özellikle gençler arasında şiddet olaylarının artmasında önemli bir rolü olduğunu düşündüğü sosyal medyayı 15 yaş altı çocuklara yasaklamak istediğini söyledi. Sosyal medya yasağı Türkiye’de de gündeme gelirken yaş sınırlamasının da 16 olacağı belirtilmişti.

Avrupa’nın güvenliği masada

Avrupa’nın güvenliğinde Türkiye’nin rol oynaması konusunda taleplerin yükseldiği son günlerde Brüksel’de Türkiye-AB istişareleri de devam ediyor.

İstanbul’da su tankeri devrildi

İstanbul’da geri manevra yapan su tankerinin devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Ferdi Zeyrek’in ismi, İzmir’in Kiraz ilçesinde bir parka verildi

Elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in ismi, İzmir’in Kiraz ilçesinde bir parka verildi. Kiraz Belediye Meclisi, Zeyrek’in hatırasını yaşatmak amacıyla oy birliğiyle aldığı kararla, İstiklal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parka onun adını verdi.