Serdal Adalı’dan derbi iddiası

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Galatasaray’ı 2-1 yendikleri derbiyle ilgili konuştu.

Adalı, Fanatik’ten Orhan Yıldırım’ın haberine göre şunları söyledi:

– Derbi maçı öncesi dediğim gibi. En küçük endişemiz yoktu. Hakeme karşı olma konusu yanlış anlaşıldı. Türk hakemlerine güvensizlik değil konu. Rakiplerimize farklı uygulama, bize farklı olması idi. Hangi hakem gelirse gelsin yeneceğimiz ortada.

– Beşiktaş, ülke futbolunun en büyük markası. Evimizde daha farklı kazanabilirdik.

– Taraftarımız mükemmeldi. Hepsinin alınlarından öpüyorum. İnanılmaz bir atmosfer yarattılar. En güzel bayram hediyesi oldu.

– Kupayı alıp ligi üçüncü sırada bitireceğiz. Camiamız artık birlik beraberlik içinde. Kulübü zirveye taşıyacağız. Teknik ekip ve oyuncularım, verdikleri galibiyet sözünü tuttular. Biz de gerekeni yapacağız.

Related Posts

‘Savunma görevimi yapınca tutuklandım’

Avukatlık mesleğini yapmaktan tutuklanan Mehmet Pehlivan, “Hiç yapmadığım para transferi nedeniyle suçlanıyorum” dedi.

Grok Avrupa’da karakolluk

Türkiye’de küfürlü cevapları tartışılan yapay zeka robotu Grok, Avrupa ülkelerinde benzer yorumları nedeniyle AB’nin de gündeminde. Polonya, Grok hakkında soruşturma talep etti. Çok sayıda Avrupa ülkesi ise kısıtlamalar üzerinde çalışıyor.

Muharrem İnce’den ‘silah bırakma’ çıkışı! ‘Tiyatro’ dedi, tepki gösterdi: ‘İnandırıcı değil’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasına, geçen günlerde CHP’ye geri dönen Muharrem İnce’den sert tepki geldi. “Yaşadığımız ikinci Habur olayıdır” diyen İnce, “30 teröristi bir alana toplayıp, üç beş silahı yakma görüntüsü inandırıcı değildir” ifadesini kullandı.

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

Atatürk ile Öcalan’ı bir tuttu: MHP buna da ses çıkartamayacak mı?

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen AKP’li eski milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak nitelendiren paylaşımın ardından bu kez de Atatürk’ü hedef aldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.