Maydonoz Döner operasyonunda yeni dalga!






Eskişehir’de FETÖ Operasyonu: Döner Restoran Zinciri İnceleniyor

Eskişehir’de FETÖ Operasyonu: Döner Restoran Zinciri İnceleniyor

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, FETÖ’nün güncel yapılanması ve terörizmin finansmanına yönelik soruşturma başlattı.

Yapılan soruşturma sonucunda döner restoran zincirinin FETÖ bağlantılı kişilere gayriresmi ortaklık verdiği ve örgüt mensuplarına para sağladığı belirlendi. Şirketin yurt dışında genişleyerek para transferlerini kolaylaştırdığı tespit edildi.

Soruşturma kapsamında ele geçirilen “F” serili dolarlar ve diğer belgelerle birlikte 23 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar Eskişehir merkezli Bursa, Balıkesir ve Şırnak’ta eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. İfadeleri alınan şüphelilerden 9’u serbest bırakılırken, 14’ü adliyeye sevk edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın “Kıskaç-40” operasyonları çerçevesinde açıkladığı Maydonoz Döner’e FETÖ finansmanı sağlandığı bilgisi üzerine yapılan incelemeler sonrasında şirkete kayyum atanmıştı.


Related Posts

Muharrem İnce’den ‘silah bırakma’ çıkışı! ‘Tiyatro’ dedi, tepki gösterdi: ‘İnandırıcı değil’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasına, geçen günlerde CHP’ye geri dönen Muharrem İnce’den sert tepki geldi. “Yaşadığımız ikinci Habur olayıdır” diyen İnce, “30 teröristi bir alana toplayıp, üç beş silahı yakma görüntüsü inandırıcı değildir” ifadesini kullandı.

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

Atatürk ile Öcalan’ı bir tuttu: MHP buna da ses çıkartamayacak mı?

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen AKP’li eski milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak nitelendiren paylaşımın ardından bu kez de Atatürk’ü hedef aldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Hindistan’da köprü çöktü: Araçlar nehre düştü

Hindistan’ın Gucerat eyaletindeki bir köprünün çöktüğü, kaza sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Ekipler, ‘Alkolmetreyi üfleyemiyorum’ diyerek zor anlar yaşatan alkollü sürücüye acımadı: Rekor para cezası kesildi!

Sultanbeyli’de denetimler sırasında ekipler tarafından durdurulan otomobil sürücüsü “Alkolmetreyi üfleyemiyorum” diyerek, nefesinin yetmediğini iddia etti. İsmi öğrenilemeyen sürücü, alkol kontrolünün hastanede yapılmasını isteyerek korktuğunu …