Günay Güvenç: Saçma sapan şeyler oluyor!

Türkiye Kupası’nın çeyrek finalinde Fenerbahçe deplasmanında 2-1 kazanan Galatasaray’da Günay Güvenç açıklamalarda bulundu.

Forma şansı bulmasına dikkat çeken Günay Güvenç, “Geçmişte hep söylediğim gibi, hocamız bana forma verdiğinde elimden geleni yapıyorum. Bu maç için de hoca bana bu şansı verdi. Ben de takıma katkı sağlamak istiyorum, bu başarıda pay sahibi olmak istiyorum. Bugün kazandık, ligde de kazandık. Mutluyuz. Her iki kupayı da ne kadar istediğimizi gösterdik. Bugün takımı tebrik etmek istiyorum. İlk yarıdaki futbol, derbi yenilgisinden sonraki reaksiyonumuz tüm Türkiye’nin takdirini toplamıştır. İkinci yarıda biraz geriye çekildik ama yine pozisyon bulduk” dedi.

Saha içinde daha çok saygı duyulması gerektiğini belirten Günay Güvenç, “Güzel bir maç oldu ama sondaki gerginlikler… Yıllarca Anadolu takımında oynadım. Onların nasıl hissettiğini biliyorum. Gereksiz şeyler mi yapıyoruz, saçma sapan şeyler oluyor. Kendimi de dahil ediyorum buna. Kendimize çeki düzen vermeliyiz. Kalp kırmaya gerek yok. Raddeyi aştı gibi geliyor. Bugün kazandık ama yenilebilirdik de futbolda bunlar var. Futbolda kazanmak da kaybetmek de var. Bunu öğrenmeliyiz. Birbirimize daha çok saygı duymalıyız. İki büyük camia, iyi ki Fenerbahçe, Galatasaray var. Böyle maçlar için varlar. Keyfini çıkartmaya özen göstermeliyiz. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz. Her iki kupaya da talibiz” şeklinde konuştu.

Hedeflerine değinen Günay Güvenç, “Kupa çok önemli. Daha önce onlarca kez aldık. Yine almak istiyoruz. Psikolojik avantaj tabii ki var. Biz bunu kaptık. İki senedir şampiyon oluyoruz. Biz Galatasaray olarak, birbirimize destek ve sahip çıktığımızda bu kulüp her zaman başarılı olacak. Kimse bizi yıkamaz. Kendimize sahip çıktığımızda çok kupa kazanırız. Birbirimize sahip çıkarsak bugünkü gibi her şeye yansıyor zaten. Taraftarımız burada 5 saat bile kalsa, onlar orada şarkılarla kutlarlar. O kadar mutluluk verici ki bizim için…. Onları çok mutlu ettik. Çok gurur verici bir şey” ifadelerini kullandı.

Günay Güvenç son olarak şu sözleri dile getirdi:

“Kalp kırıcı şeyler yapmayalım artık, birbirimizi kırmayalım. Bunu kaybetsek de söyleyecektim. Müthiş bir maç oldu bizim için. Psikolojik avantajı da aldık. O yüzden çok mutluyuz.”

Related Posts

‘Savunma görevimi yapınca tutuklandım’

Avukatlık mesleğini yapmaktan tutuklanan Mehmet Pehlivan, “Hiç yapmadığım para transferi nedeniyle suçlanıyorum” dedi.

Grok Avrupa’da karakolluk

Türkiye’de küfürlü cevapları tartışılan yapay zeka robotu Grok, Avrupa ülkelerinde benzer yorumları nedeniyle AB’nin de gündeminde. Polonya, Grok hakkında soruşturma talep etti. Çok sayıda Avrupa ülkesi ise kısıtlamalar üzerinde çalışıyor.

Muharrem İnce’den ‘silah bırakma’ çıkışı! ‘Tiyatro’ dedi, tepki gösterdi: ‘İnandırıcı değil’

Terör örgütü PKK’nin bu sabah sembolik olarak silah bırakmasına, geçen günlerde CHP’ye geri dönen Muharrem İnce’den sert tepki geldi. “Yaşadığımız ikinci Habur olayıdır” diyen İnce, “30 teröristi bir alana toplayıp, üç beş silahı yakma görüntüsü inandırıcı değildir” ifadesini kullandı.

Trump bakır ithalatına yüzde 50 tarife uygulanacağını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren bakır ithalatına yüzde 50 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

Atatürk ile Öcalan’ı bir tuttu: MHP buna da ses çıkartamayacak mı?

‘Yeliz’ lakabıyla bilinen AKP’li eski milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Cumhuriyet’in ilanını ‘darbe’ olarak nitelendiren paylaşımın ardından bu kez de Atatürk’ü hedef aldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.