Gaziosmanpaşa’da berber dükkanına silahlı saldırı

Gaziosmanpaşa’da Berber Dükkanına Silahla Ateş Açıldı

Gaziosmanpaşa’da bir berber dükkanına silahla ateş açılması olayı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi’nde gece saatlerinde berberde tıraş olan 4 kişi, husumetli oldukları kişileri dışarı çıkarmaya çalıştı. Kuaför Furkan Başkaya ise kavga çıkmasını önlemek için husumetlilerin dükkanı terk etmesini istedi. Bunun üzerine 4 kişi, kuaföre saldırdı.

Olayın ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. 3 şüpheli kaçarken, 1 kişi gözaltına alındı. Hafif yaralanan Furkan Başkaya, iş yerini kapatıp hastaneye gitti. Dönen şüpheliler ise kapalı dükkanın penceresine, camlarına ve içerideki televizyona 6 el ateş etti.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırganları bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

“Başka Yerde Kavga Edin Dedim, Bana Saldırdılar”

Ayrıca, berber dükkanındaki kavga ve kurşunlama anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kuaför Furkan Başkaya, “Dün gece dükkanıma giren bir kişi, müşteri ile tartıştı. Kavga çıkacağını anlayınca, ‘Başka yerde kavga edin.’ dedim. Bunun üzerine bana saldırdılar. 3-4 kişi beni dükkanımda darp etti. Polislerle hastaneye giderken, kapalı dükkanıma 6 el ateş edildi. Durumdan şikayetçiyim. Dükkanımda hasar meydana geldi. Camlar ve televizyonum kırıldı. Ben sadece iş yerimi korumak istedim.” şeklinde konuştu.

(Anadolu Ajansı)

Related Posts

Emekli albay ve eşini hayattan koparan alkollü sürücü tahliye edildi

İzmir’de geçen eylül ayında meydana gelen trafik kazasında emekli albay Himmet Konuk eşi Muhterem Konuk hayatını kaybetmişti. Kazaya neden olan ve tutuklanan alkollü sürücü için tahliye kararı çıktı.

Avrupa’daki elektrik kaosu Türkiye’yi etkiler mi? Bakan Bayraktar’dan açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, İspanya ve Portekiz’de yaşanan geniş çaplı elektrik kesintisine ilişkin, “Etkilenmedik ama bizi etkileyebilecek boyutta bir sıkıntı.” dedi.

Karaman’da BTP kongresi yaptırılmamıştı… Ayrıntılara Cumhuriyet ulaştı: ‘Erdoğan’ın fotoğrafı Atatürk ile kapatılınca…’

Bağımsız Türkiye Partisi, dün Karaman’da 9. Olağan Kongresi’ni yapacağı salona ücretini ödeyip duyurusunu ödediği halde alınmadı. Olayın ayrıntılarına Cumhuriyet ulaştı.

Belediyelere terör soruşturması: Şükrü Genç, Hayri İnönü ve Emir Sarıgül dahil 25 kişiye dava

CHP’li belediyelerde görev almış 25 şüpheli hakkında DHKP/C terör örgütüne finans sağlama iddialarıyla ilgili iddianame hazırlandı. Hayri İnönü, Şükrü Genç ve Emir Sarıgül’ün aralarında bulunduğu 22 kişi 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Erdoğan, Türkiye’deki göçmen sayısını açıkladı: ‘Kılıçdaroğlu’ göndermesi dikkat çekti

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, her sene milyonlarca insanın terör ve yoksulluk nedeniyle doğdukları toprakları terk etmek zorunda kaldığını belirtti. Göçün nedeninin Batılı ülkeler olduğunu söyleyen Erdoğan, Türkiye’de toplam 4 milyon 33 bin göçmen bulunduğunu açıkladı. Erdoğan, konuşmasının başında CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da yüklendi.

Korkutan kaza: Cip şarampole yuvarlandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, şarampole yuvarlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir